Skip to content

Doneren:

NL77ABNA0113116209 t.n.v. Stichting TASNU

Nieuws

Februari 2024: Tijdens haar jaarvergadering van februari 2024 heeft het voltallige bestuur het financiële jaarverslag van 2023 vastgesteld en goed gekeurd. U kunt een kopie van het jaarverslag opvragen bij onze penningmeester J. Dille.

j.dille@isala.nl

De opbrengst van het benefietdiner 2023 is door de organisatie toegekend aan onze stichting

Benefietdiner
benefiet 2

Voorzitter: Felien van der Veer
Secretaris: Mischa Hofman
Penningmeester: Gijs Lenis
Sponsoring en Acquisitie: Lara Klunder & Wouter van der Spek
Locatie: Suzanne Oostland
Promotie: Colette Wendt

Het benefietdiner 2023

Photographer: Festivalfotograaf.nl
Photographer: Festivalfotograaf.nl
Photographer: Festivalfotograaf.nl

Het benefietdiner dat door de co-assistenten is georganiseerd was een groot succes. Bijna alle vakgroepen waren vertegenwoordigd en de sfeer was fantastisch.

Mede dankzij het enorme enthousiasme van de veilingmeester, Dr Robert Pierik, heeft de veiling een prachtig bedrag opgeleverd. Natuurlijk was de inbreng van de veilingstukken mede debet aan de goede opbrengst, dank voor allen die daarvoor een bijdrage hebben geleverd.

Het eindbedrag van de avond was een totale opbrengst van de verkoop van Isala-sokken ( een groot succes), de opbrengst van een pubquiz, een verloting tijdens het diner en uiteraard de opbrengst van de veiling.

Dit alles betekende een eindbedrag van € 29.554,41 

Onze bijzondere dank gaat uit naar de commissieleden die dit allemaal hebben gerealiseerd. Felien, Mischa, Colette, Gijs, Lara, Wouter en Suzanne.

20230718_173711
IMG-20231231-WA0002

Oudjaarsdag 2023 in Zwolle

Gertjan Zwart heeft op oudejaarsdag 2023 een oliebollenactie opgezet waarbij de opbrengst voor onze stichting is. Ondanks de barre weersomstandigheden heeft Gertjan toch nog een prachtig bedrag bij elkaar gebakken. De totale opbrengst was ruim € 800.

Geweldig initiatief . We hopen dat hiermee een traditie is gestart. We kijken nu al uit naar de jaarwisseling van 2024.