Skip to content

Doneren:

NL77ABNA0113116209 t.n.v. Stichting TASNU

Missie 2024

20230323_102943

De voorbereiding op de missie voor 2024 zijn in volle gang.

Er is een nieuw team samengesteld. Dankzij het benefietdiner en de diverse sponsoren hebben we de ruimte hebben om een groter team naar Gulu te sturen. Het team voor 2024 bestaat uit Joep Dille (manager), Paul van Keeken (medisch fisicus), Gert Jan Zwart (anesthesist), Margriet Smidt, Jan van den Dijk, Marc Companjen en Frank Haklander (alle 4 anesthesiemedewerker).

De grootte van het team is zeker een uitdaging omdat we zoveel mogelijk trainingen willen verzorgen maar we willen de nieuwe teamleden ook de ruimte geven om de cultuur op de OK te ervaren met als doel dat zij verbeterpunten kunnen aandragen voor het scholingsprogramma. Van Jacinta, de studieleider in Gulu, hebben we ook het verzoek gekregen om onze werkzaamheden uit te breiden naar de IC op beide locaties, Lacor en GRRH. Met name Gert Jan zal zich daar meer mee bezig gaan houden en in gesprek gaan met Jacinta welke wensen er zijn en waar behoefte aan is.

Paul van Keeken zal zich gedurende het project meer bezig gaan houden met de onderhoudsstatus van de apparatuur in het GRRH en d apparatuur in de healthcentres IV. Joep zal, evenals vorig jaar de gesprekken gaan voeren met de directies van het GRRH, Lacor en het College. Verder zal hij ook deze missie weer trainingen verzorgen m.b.t. het managen op kleine schaal zoals een OK of een healthcentre IV.